Uspješan vikend za PK Barok u Rijeci!

Ovog vikenda, na Grand Prix mitingu „Victoria“ u Rijeci, nastupilo je više od 700 natjecatelja iz 7 zemalja: Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Italije, Bugarske i Švicarske.
Svoj udio u ovom velikom natjecanju dali su i članovi Baroka: Mihael Kolarek, Filip Kukec, Dino Novoselec, David Vizjak, Hana Ivanković, Nika Dobovičnik, Leona Juriša, Maša Manojlović, Lara Đuras, Ana Pitner, Rina Rogina, Ivona Jurković, Anamaria Cmrečak i Petra Gašparac. U jutarnjem programu plivale su se kvalifikacije dok su  se u popodnevnom programu plivala finala.

Naši plivači izborili su hvale vrijednih 17 finala, a najuspješnija je bila naša juniorka Hana Ivanković koja je izborila dva A finala i jedno B finale i osvojila 4 medalje u izuzetno jakoj konkurenciji. Hana je bila najbrža na 400 mješovito u kategoriji juniorki dok je u seniorskoj kategoriji osvojila 2. mjesto. Na dvostruko kraćoj dionici – 200 mješovito, također je bila najbrža u kategoriji juniorki. Hana je u jutarnjim kvalifikacijama otplivala odličan rezultat i  na 400 slobodno i osvojila 3.mjesto u kategoriji juniorki. Mihael Kolarek izborio je 3 finala, te nas je razveselio sa brončanom medaljom na 200 leptir u kategoriji mlađih juniora.
Finala su izborili:
Filip Kukec –  C finala na 50 prsno, 50 i 200 slobodno
Leona Juriša – C finala na 50 i 100 leđno
Ana Pitner – C finala na 100 i 200 leđno
Rina Rogina – C finale na 200m leđno
Nika Dobovičnik – B finale na 200 leđno
Lara Đuras – C finale na 200 prsno
Maša Manojlović – C finale na 200 prsno.

Čestike našim plivačima na sjajnim rezultatima!