2 MEDALJE NA MITINGU SV. PATRIKA

Ovog vikenda, 19. i 20.3. naši najmlađi članovi  nastupili su na tradicionalnom Mitingu   „Sv. Patrika“ u Zagrebu. Natjecanje je okupilo nevjerojatnih 790  plivačica i plivača iz 27  hrvatskih klubova, a od toga 30 članova PK Barok.

U izuzetno jakoj konkurenciji, osvojene su dvije brončane medalje, a do njih su doplivali Karlo Petek i Viktor Vizjak.

U subotu, naš klub su predstavljali: Lovro Čalopa, Dora Kranjčec, Jan Peremin, Karlo Petek, Josip Bedić,  Aleksandar Fic, Jona Kokotec, Ena Novoselec, Tina Rogina, Jana Bais, Luka Vuić, Nataniel Vukovac, a svoj prvi nastup odradili su: Eva Đurasek, Karlo Erdelja, Pia Horvat, Tia Stojaković, Luka Benček i Karlo Korotaj. Naš medaljaš, Karlo Petek, osvojio je broncu u disciplini 50 slobodno. Uspješan je bio i u disciplini 50 leptir sa osvojenim  4. mjestom, te na 50 leđno gdje je bio peti. Karlo je u ukupnom poretku u svom godištu zauzeo 11. mjesto.

U nedjelju su nastupili: Leona Habek, Mila Mendaš, Franjo Pavetić, Viktor Vizjak, Rajna Vladić, Helena Zadravec, te Karla Lajović, Lovro Mlinarić, Niko Sajko, Paloma Pajić, Daniel Pajić i Filip Vuić koji su također zabilježili svoj prvi nastup. Najviše se istaknuo Viktor Vizjak s osvojenom brončanom medaljom u disciplini 25 slobodno. Odlično se plasirao i na 25 prsno zauzevši 7. mjesto, te na 25 leptir gdje je bio osmi. U ukupnom poretku Viktor je zauzeo odlično 7. mjesto u svom godištu.

Čestitke osvajačima medalja i svim ostalim natjecateljima na uspješno odrađenom vikendu !!