Nastupima u Sisku i Radencima otvorena 2016.

20160116_133348 Barok Liga Barok Radenci

Zabilježili smo prve nastupe na natjecanjima u 2016. godini. Proteklog vikenda nastupili smo na 2 natjecanja: u Sisku i Radencima.

Ukupno 15 naših članova uzrasnih kategorija seniora, juniora , mlađih juniora i kadeta nastupilo je u subotu 16.01. u Sisku na 3. i 4. kolu lige regije 4. Natjecanje je poslužilo kao prva provjera forme u 50m bazenu u 2016. godini. Nastupilo je oko 200 natjecatelja, a plivalo se 15 pojedinačnih disciplina.

Nastupili su: Karlo Rajković, Neven Lončarić, Nikola Briški, Luka Cvetko, Jakov Igrec, Hrvoje Smontara, Mirta Piskač, Lea Ćelić, Elena Škrapec, Martina Štefinec, Buga Stipan, Patricija Lončarić, Doris Hudek, Noa Stolnik, i Petra Gašparac. Svi su ostvarili zadovoljavajuće rezultate, Lea Ćelić isplivala je prvu ovosezonsku A normu za Prvenstvo Hrvatske, a Neven Lončarić prvu B normu. Za sada je ukupno 10 plivača Baroka osiguralo nastup na PH koje se održava u Splitu 25.-28.02.

Ukupno 14 naših početnika nastupilo je u nedjelju 17.01. na 6. pokalu Radenci. Za nekoliko najmlađih plivača bio je to prvi službeni nastup uopće.

Nastupili su: Edi Jupić, Filip Kukec, Miran Piskač, Anamarija Zavrtnik, Jana Čok, Leona Juriša, Melani Kliček, Anja Mirilović, a prve nastupe zabilježili su: Andro Šantek, Jakov Lazar, Domagoj Pretković, Davorin Suhanek, Sara Marković i Bela Mitrović. Svi su ostvarili dobre nastupe, stekli veliko iskustvo, i super se proveli.

Sljedeći vikend naši članovi također nastupaju na dva natjecanja. Kadeti i mlađi kadeti nastupit će u subotu i nedjelju 23. i 24.01. na Mini GP mitingu „Medo“ u Zagrebu, dok će isti vikend Karlo Rajković nastupiti u Splitu na „Otvorenom prvenstvu Hrvatske za osobe s invaliditetom“. Za Rajkovića ovo je natjecanje od izuzetne važnosti jer će pokušati ostvariti normu za nastup na seniorskom Europskom prvenstvu koje se održava krajem travnja u Portugalu.