Uspješan vikend u Zagrebu!

Ovu subotu i nedjelju, naši najstariji natjecatelji nastupili su na međunarodnom Grand Prix mitingu „Mladost“, u Zagrebu.

Natjecali su se: Martina Štefinec, Elena Škrapec, Noa Stolnik, Patricija Lončarić, Tamara Flegar, Petra Gašparac, Anamaria Cmrečak, Nika Dobovičnik, Anamarija Zavrtnik, Hana Ivanković, Luka Štumberger, Luka Kokotec, Niko Balenta, Lovro Pintarić i Neven Lončarić.

Od 58 starteva ostvareno je 39 osobnih rekorda.

Martina Štefinec izborila je 3 A finala, te se i ove godine penjala na pobjedničko postolje. Na 50 m prsno, s novim osobnim rekordom, zauzela je 2. mjesto u apsolutnoj kategoriji. Na 100 m prsno, također s novim osobnim rekordom, zauzela je 5. mjesto u apsolutnoj kategoriji, te na 200 m prsno 7. mjesto.

Anamaria Cmrečak izborila je 2 B finala na 100 m i 200 m prsno, te je na 200 m prsno osvojila 2. mjesto u juniorskoj kategoriji.
Anamarija Zavrtnik izborila je C finala na 50 m i 100 m slobodno, te u obje discipline zauzela 4. mjesto u ml. juniorskoj kategoriji. Anamarija je na 400 m mješovito također zauzela 4. mjesto. U svim disciplinama isplivala je osobne rekorde.
Hana Ivanković izborila je 2 B finala. Na 200 m mješovito zauzela je 7. mjesto, dok je na 200 m
prsno zauzela 8. mjesto u ml. juniorskoj kategoriji. Hana je u svim disciplinama isplivala je osobne rekorde.
Luka Štumberger izborio je C finale na 100 m mješovito i zauzeo 5. mjesto u ml. juniorskoj kategoriji.

Čestitamo!