Srebro i bronca za Martinu i Leonu

Naši plivači nastupili su u subotu, 22.10. na mitingu „Vidra“ u  Zagrebu. U jakoj konkurenciji od ukupno 474 natjecatelja iz 18 hrvatskih klubova, predstavljalo nas je 33 plivačica i plivača.

svi-vidra

Najistaknutiji naši članovi bili su: Leona Juriša – sa osvojenom broncom na 100m delfin u E kategoriji, te Martina  Štefinec sa srebrom na 100 metara prsno u A kategoriji.

martina

Treba istaknuti i Niku  Dobovičnik, Luku Cvetka i Erika Hunjeka koji su bili nadomak medalja. Nika je doplivala do 4. mjesta na 100 m slobodno i 5. mjesta na 100 m mješovito u D kategoriji;  Luka je u A kategoriji, u vrlo neizvjesnoj utrci na 100 slobodno, zauzeo  5. mjesto na 100m  slobodno, zaostavši samo 2 desetinke za medaljom, dok je Erik Hunjek bio 5. na 100m  slobodno u E kategoriji.

leona

Predstavljali  su nas još: Anja  Mirilović, Hana  Ivanković, Ivona  Valentak, Anamarija  Zavrtnik, Dora  Jurak, Mila Mitrović, Katja  Balažinec, Matej Đaković, Filip Kukec, Bruno Obrstar, Niko Balenta, Petra Gašparac, Dorijan Klepač, Luka Štumberger, Tia Mihinjač, Ida Marić, Karlo Rogina, Ivan Turkalj, Fran Čurdija, Buga Stipan,  Matej Čok, Hrvoje Smontara, Luka Kokotec, Davorin  Suhanek, Noa Stolnik, Patricija Lončarić, Lana Cvetko, te Iva Vresk.

Naši plivači su ostvarili  preko  130  osobnih  rekorda.

Čestitamo plivačima i trenerima!!