REGIONALNO PRVENSTVO ZA POČETNIKE

U Sisku je u subotu, 11.6. održano Regionalno prvenstvo za početnike. Za naše najmlađe plivače ovo je ujedno i završno natjecanje ove sezone. Na ovom prvenstvu sudjelovali su plivači i plivačice iz 11 plivačkih klubova naše regije. Naš klub predstavljali su: Karla Lajović, Lovro Mlinarić, Filip Vuić, Niko
Sajko, Franjo Pavetić i Viktor Vizjak. Svi naši plivači pokazali su da su dobro pripremljeni, i u odličnoj formi. Isplivali su svoje osobne rekorde te se vratili kući osvojivši 9 medalja, od kojih su 3 zlatne, 5 srebrne i 1 brončana. Viktor Vizjak osvojio je 3 zlatne medalje u disciplinama 50 leptir, 50 leđno i 50 slobodno. U disciplini 50 prsno bio je 3. te osvojio brončanu medalju. Franjo Pavetić uzeo je 4 srebra u disciplinama 50 leptir, 50 prsno, 50 leđno i 50 slobodno. Niko Sajko doplivao je do srebrne medalje na 100 slobodno.

ČESTITKE!!!

U isto vrijeme, u Sisku se održavala i Liga regije (5. i 6. kolo) na kojoj su nastupili: Lara Đuras, Jana Marta Horvatić, Anja Mirilović, Leona Juriša, Hana Ivanković, Filip Kukec, Mihael Kolarek, Dino Novoselec, Karlo Petek, Ivan Žganec Car i Jan Žganec.