Osobni rekordi na Vidri

2014-10-18 07.56.13

Naši plivači nastupili su u subotu 18.10. na mitingu Vidra u Zagrebu na kojem se okupilo 407 mlađih juniora, kadeta i mlađih kadeta iz 16 hrvatskih i bosanskih klubova. Na programu su bile utrke na 100m u tehnikama delfin, leđno, prsno, slobodno i mješovito. Svih 23-oje naših članova ostvarilo je osobne rekorde u svim utrkama u kojima su nastupili.

Klub su predstavljali:

Mlađi juniori: Karlo Rajković, Martin Kocijan, Neven Lončarić, Nikola Briški, Vlatka Gašparac, Mirta Piskač, Lea Ćelić, Elena Škrapec, Ida Marić.

Kadeti: Ivan Vitković, Dominik Kelemen, Jakov Igrec, Lovro Ranković, Ida Marić, Ana Ivanković, Iva Vresk, Doris Hudek, Buga Stipan, Patricija Lončarić

Mlađi kadeti: Hrvoje Đurman, Matej Čok, David Lazar i Vid Ilčić.

Svakako treba istaknuti da veseli što je uopće toliki broj djece nastupio na natjecanju. Uz to su svi plivači pokazali lijepi napredak isplivavši svoje osobne rekorde u 25-metarskom bazenu u svim utrkama u kojima su nastupili. Bez obzira što nisu osvajana odličja, nastup je ocijenjen vrlo uspješnim i plivačima će sigurno biti poticajan za nastavak rada.

Najbolje plasmane ostvarili su sljedeći plivači: Matej Čok 6. na 100 slobodno, Jakov Igrec 7. na 100 delfin i 8. na 100 leđno, Ivan Vitković 8. na 100 leđno, te Martin Kocijan 12. na 100 slobodno i 100 delfin. Kod cura najbolji plasman ostvarila je Doris Hudek koja je bila 11. na 100 leđno.

Dobre atmosfere tijekom cijelog putovanja nije nedostajalo, a pauza između dva dijela natjecanja je iskorištena za ručak, druženje i igru. Roditelji su i ovog puta u velikom broju podržali djecu svojim dolaskom i bodrenjem.
Galeriju slika s natjecanja možete vidjeti ovdje.

 

Sljedeći nastup naše mlađe kategorije očekuje 8.studenog na mitingu Cerine u Koprivnici.