Nastup najmlađih članova Baroka na mitingu Sv. Patrik

Ovog vikenda, 18. i 19.3. održan je Miting sv. Patrika. Miting je okupio plivače i plivačice iz 28 klubova iz RH, te je u subotu nastupilo 497 plivača i plivačica, a u nedjelju 480.

Članovi PK Barok koji su nastupili u subotu su: Aleksandar Fic, Jona Kokotec, Dina Cilar, Eva Đurasek, Jan Peremin, Karlo Petek, Lovro Čalopa, Tia Stojaković, Viktor Vizjak, David Jačmenica, Franjo Pavetić, Fran Matuza, Karlo Erdelja, Niko Sajko, Josip Bedić, Paloma Pajić, Helena Zadravec, Mila
Mendaš, Dora Kranjčec, Ena Novoselec, Tina Rogina, Rajna Vladić, Jana Bais, a prvi svoj nastup na natjecanju ostvarili su Andrej Beli, Borna Večerić, Maksim Putar, Nikola Krofak, Ema Čumbrek i Damian Farkaš.

Naši plivači popravili su svoja vremena i mnogi su isplivali osobne rekorde, a među kadetima najviše se istaknuo Karlo Petek s osvojenim 1. mjestom na 50m leptir i 50m slobodno, te 2. mjestom na 50m leđno. U ukupnom plasmanu među kadetima zauzeo je 4. mjesto.

U mlađim kadetima istaknuo se Viktor Vizjak koji je zauzeo 6. mjesto na 50m leptir i 50m slobodno, a u ukupnom plasmanu zauzeo je 8. mjesto.

U nedjelju su nastupili: Karla Lajović, Daniel Pajić, te prvi puta Ramona Pečevski, Ana Šimunović, Elin Ivančević, Zara Miklaušić, Andro Toplak, Emanuel Vugrinec, Matej Broz, Tin Bedeković, Jakov Habunek, Helena Fic, Matija Kocijan i Horvatić Danijel.

Posebno se istaknuo Daniel Pajić, s 8. mjestom na 50m leđno, te zauzevši 21. mjesto u ukupnom plasmanu za svoju dobnu skupinu.

Čestitke našim plivačima i plivačicama na uspješnom vikendu.