Sv. Kvirin: Igrecu srebro, Vitkoviću norma

Sv.Kvirin- svi Sv.Kvirin- svi (2) Jakov Igrec- srebro

Ukupno 10 kadeta i mlađih kadeta našeg kluba nastupilo je u subotu 16.05. u Sisku na natjecanju Sv.Kvirin. Bio je to 7. ovogodišnji miting iz Mini Grand Prix serije, a nastupilo je 253 natjecatelja iz 16 klubova iz Hrvatske i BiH. Jakov Igrec osvojio je srebro u utrci 200 delfin, a Ivan Vitković isplivao je svoju prvu A normu za Prvenstvo Hrvatske.

Klub su predstavljali: Jakov Igrec, Ivan Vitković, Lovro Ranković, Vid Ilčić, Matej Čok, David Lazar, Petra Gašparac, Buga Stipan, Iva Vresk i Doris Hudek.

Najuspješniji predstavnik bio je Jakov Igrec koji je osvojio srebrenu medalju u utrci 200 delfin. Još je bio 5. na 100 delfin i 6. na 800 slobodno.

Veliki uspjeh ostvario je kadet Ivan Vitković koji je u utrci 200 delfin ostvario svoju prvu normu za nastup na prvenstvu Hrvatske. U toj utrci zauzeo je 5. mjesto.

Od ostalih naših članova najbolje plasirani bio je mlađi kadet Matej Čok koji je zauzeo 5. mjesto u utrci 800 slobodno. U ženskoj konkurenciji najbolje plasmane ostvarila je Buga Stipan koje je bila dva puta 5.

Na sljedećem natjecanju nastupit ćemo već u subotu 23.05. Na Miting ZPK u Zagreb putuju seniori, juniori i mlađi juniori.