Ekipno prvenstvo Hrvatske (17.-18.2016.)

Ovog vikenda održano je Ekipno prvenstvo Hrvatske za A, B i C kategoriju. Plivačice su nas predstavljale u Zadru gdje se odvijalo natjecanje za A i B kategoriju, a plivači u Splitu u C kategoriji. Karlo je reprezentacijom nastupio u Brescii.

Zadar

U Zadru je ovaj vikend održano Ekipno B Prvenstvo Hrvatske gdje su nas predstavljale plivačice.

barok-0

Naše djevojke su isplivale odlične utrke i ostvarile sjajne rezultate i tako se ostale u B skupini, osvojivši 6.mjesto.

barok-1-z

Za žensku ekipu su nastupile: Martina Štefinec, Elena Škrapec, Mirta Piskač, Lea Ćelić, Dora Mihinjač, Stela Grobotek i Buga Stipan.

Split
U isto vrijeme u Splitu na Ekipnom C Prvenstvu  Hrvatske nastupili su naši plivači. U konkurenciji 18 klubova, plivači Baroka su ostvarili odličan uspjeh i osvojili 6. mjesto. Treba napomenuti da smo do zadnje utrke bili na 4. mjestu, ali nam se, nažalost, dogodila diskvalifikacija u posljednjoj utrci natjecanja.

barok-1

Predstavljali su nas: Mario Vlahinja, Gregor Stadaas, Neven Lončarić, Nikola Briški i Luka Cvetko.

barok
Svi naši plivači su na ovom natjecanju  isplivali odlične rezultate i ostvarili svoje  osobne  rekorde te pokazali kako se brane boje kluba.

Posebno ćemo  istaknuti Gregora Stadaasa koji je  isplivao dvije A norme na 100 i 200 m prsno, te B normu na 200 m delfin.

Čestitamo svim plivačima na odličnim rezultatima!!

Sljedeće natjecanje koje nas očekuje je „Miting rekorda“ u Zagrebu, u petak, 23.12.

Karlo nastupio s reprezentacijom u Italiji

Karlo Rajković nastupio je s reprezentacijom Hrvatske na 7. međunarodnom mitingu za osobe s invaliditetom koje se održalo u Brescii, Italija, u subotu 17.12.2016. Natjecanje je bilo ekipno, nastupilo je 50-ak timova, a Hrvatska je zauzela 1. mjesto. Karlo je nastupio u disciplinama 100 delfin, 100m prsno  i 200m mješovito!