Bravo Sara!

U Zagrebu, na bazenu Utrina, ovog vikenda je održano natjecanje za najmlađe plivače – 14. Miting Sv. Patrika. Ukupno je nastupilo rekordnih 844 plivačica i plivača iz 27 hrvatskih klubova, a među njima i 39 članova Baroka.

Nastupalo se u sve 4 tehnike; u subotu na 50 m dionicama, a u nedjelju na 25 m. Medalje su se dijelile za svaku disciplinu posebno, a na kraju su se zbrajali rezultati svih tehnika, iz čega se dobio i ukupni poredak.
Prvog dana natjecanja Barok su predstavljala 23 člana. U jakoj konkurenciji, najviše se istaknula Anamarija Zavrtnik s osvojenim srebrom na 50m slobodno, te  6. mjestom u ukupnom plasmanu.

Svakako u istom godištu treba istaknuti i Niku Dobovičnik koja je u ukupnom plasmanu bila 10, te Leonu Jurišu koja je u u svojoj kategoriji odlično otplivala sve 4 discipline i ukupno zauzela 7. mjesto u ukupnom plasmanu.
U 2006. godištu, izvrstan je bio Filip Kukec koji je ukupno bio 10, dok je Mihael Kolarek u svom godištu bio ukupno 19. od 88 natjecatelja.

Drugog dana natjecanja, naši najmlađi članovi su nastupili u 25 m utrkama .

Od pojedinačnih rezultata treba istaknuti Saru Marković koja je u  C kategoriji osvojila prva mjesta na 25 m leptir i prsno, treće mjesto na 25 m slobodno i 20. mjesto na 25 m leđno što joj je u ukupnom plasmanu donijelo visoko 2.mjesto, te Ivonu Jurković s 8. mjestom na 25m leđno. U kategoriji D najbolje rezultate ostvarile su Bela Mitrović (5.mjesto na 25 slobodno, i 6.mjesta na 25 leđno i 25 prsno) koja je u ukupnom plasmanu zauzela 6.mjesto, te Patricija Švetak (4.mjesto na leptiru, 7.mjesto na prsnom i 10.mjesto na leđnom) koja je u ukupnom plasmanu zauzela 8.mjesto.

    

Čestitamo!!