10 odličja na mitingu Vidra

U subotu, 15.10.2022, plivačice i plivači PK Barok natupili su na 17. mitingu Vidra u Zagrebu i pokazali odličnu formu na početku nove natjecateljske sezone. Prije podne su plivali naši početnici, mlađi kadeti i kadeti, dok su u popodnevnom djelu nastupili mlađi juniori i juniori.

Za Barok su plivali: Luka Štumberger, David Vizjak, Filip Kukec, Dino Novoselec, Mihael Kolarek, Ivan Žganec Car, Fran Težački, Aleksandar Fic, Jan Peremin, Jona Kokotec, Karlo Petek, Lovro Čalopa, Nataniel Vukovac, Josip Bedić, Niko Sajko, Viktor Vizjak, Lovro Mlinarić, Hana Ivanković, Ana Pitner, Anja Mirilović, Leona Juriša, Maša Manojlović, Rina Rogina, Ivona Jurković, Lara Đuras, Jana Marta Horvatić, Nela Jalušić, Nera Cilar, Teodora Liber Kos, Dora Kranjčec, Ena Novoselec, Dina Cilar, Eva Đurasek, Jana Bais, Tina Rogina, Helena Zadravec, Leona Habek, Mila Mendaš, Paloma Pajić i Karla Lajović.

Najviše su se istaknuli: Karlo Petek s osvojenim 1. mjestom na 50m leptir i 3.mjestom na 100m slobodno u kategoriji mlađih kadeta.

  • Viktor Vizjak s osvojenim 1. mjestom na 100m slobodno i 2. mjestom na 100m mješovito u kategoriji početnika. Viktor je isplivao najvrijedniji rezultat na 100m slobodno u kategoriji početnika, te mu je uručena prigodna nagrada.
  • Teodora Liber Kos s osvojenim 3. mjestom na 50m leptir u kategoriji kadetkinja.
  • Ana Pitner s osvojenim 3. mjestom na 50m slobodno u kategoriji mlađih juniorki. Treba naglasiti da je Ana izborila nastup u utrci „Australiana“ gdje su plivali 8 najbržih plivačica i plivača iz discipline 50m slobodno.
  • Filip Kukec s osvojenim 3. mjestom na 50m slobodno u kategoriji mlađih juniora.
  • Leona Juriša s osvojenim 1. mjestom na 100m leđno u kategoriji mlađih juniorki.
  • Hana Ivanković s osvojenim 1.mjestom na 100m prsno i 200m mješovito u kategoriji juniorki. Hana je također isplivala najvrijedniji rezlutatat u disciplini 200m mješovito u kategoriji juniroki.

Čestitamo našim plivačicama i plivačima na odličnim rezultatima!