Sv.Nikola 2015

Petu godinu zaredom, u organizaciji Plivačkog kluba Barok održan je međunarodni plivački miting povodom zaštitnika grada Varaždina- Sv.Nikole. S  obzirom na pravila sustava HPS-ovog Mini Grand Prix-a,  kadeti i mlađi kadeti raspoređeni su u A, B i C kategoriju.Posebno su nagrađivani i natjecatelji mlađih dobnih kategorija i to u svim disciplinama na dioncima od 100 metara. Na trećem ovosezonskom mitingu iz Mini GP serije, u subotu 12.12.’15. u Varaždinu je nastupilo ukupno 339 natjecatelja iz 19 klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Mađarske. Slike sa svih proglašenja dostupne su na facebook stranici PK Barok. Rezultati 1. dio   Rezultati 2. dio

 

Uz medalje, organizatori su osigurali i nagrade koje su se uz dijelile trojici prvoplasiranih plivača i plivačica u svakoj disciplini i kategoriji. Osim nagrada sponzora za osvajače medalja, svi sudionici natjecanja i njihovi treneri darivani su poklon paketima.

Pehare za najveći zbroj rezultata iz dvije discipline u A kategoriji osvojili su: Tesa Novak iz Olimpa Vid Mihovilović iz ZPK, u B kategoriji i Ana Seres iz mađarskog Kobany-a i  Jovan Lekić iz banjalučkog 22.aprila, te u C kategoriji Mia Hren iz Olimpa i Tin Gnjatović iz Medveščaka.

Posebno su novčanim nagradama nagrađeni plivač i plivačica sa najvrednijim zbrojem dvaju rezultata, te njihovi treneri. Kod plivačica nagradu je zaslužila Tesa Novak koja je osvojila 1147 bodova u disciplinama 400 slobodno i 200 slobodno. Kod plivača nagradu je odnio Vid Mihovilović koji je ostvario 1062 boda u disciplinama 800 i 400 slobodno. Nagrađeni treneri su: Maja Bešenić iz Olimpa i Miroslav Sever iz ZPK.

Ovim putem PK Barok iskreno zahvaljuje svim ljudima koji su pomogli u organizaciji i svim sponzorima ove priredbe: PBZ CARD  -glavni sponzor, GRAD VARAŽDIN, JU GRADSKI BAZENI VARAŽDIN, ZAJEDNICA ŠPORTSKIH UDRUGA GRADA VARAŽDINA, SAVEZ SPORTOVA VARAŽDINSKE ŽUPANIJE, TIVA TISKARA VARAŽDIN, HOO, NOX d.o.o. VARAŽDIN, CHROMOS AGRO ZAGREB, LJEKARNA KLIČEK, LJEKARNA ŽULIĆ, MELEX ZAGREB, HRVATSKI TENISKI SAVEZ, T – COM, VINDIJA d.o.o., HONDA VARAŽDIN, STADA ZAGREB, AVIO TRAVEL CLUB ZAGREB, MERIDIAN 16 ZAGREB, APIVITA, ZIT d.o.o. COMBIS d.o.o., AUTO CENTAR KOS, CHROMECO ZAGREB. Posebna zahvala roditeljima na nesebičnoj pomoći.

St.nicholaus 2015 – PROPOSITIONS

Sv.Nikola 2015 – RASPIS

LISTA PRIJAVA

Lunch, Accommodation