USPJEŠAN VIKEND NA REGIONALNOM PRVENSTVU HRVATSKE ZA ČLANOVE BAROKA

Proteklog vikenda (02/03.07), plivačice i plivači Baroka nastupili su na Regionalnom prventsvu Hrvatske za dobne kategorije.
U konkurenciji 283 natjecatelja iz 12 klubova, natjecala su se i 32 člana: Pia Horvat, Tia Stojaković, Ena Novoselec, Dina Cilar, Eva Đurasek, Jana Bais, Tina Rogina, Jana Marta Horvatić, Hana Ivanković, Ana Pitner, Anja Mirilović, Teodora Liber Kos, Leona Juriša, Rina Rogina, Maša Manojlović, Helena Zadravec, Ana Marija Dreven, Nera Cilar, Nela Jalušić, Mihalel Kolarek, Filip Kukec, Jan Peremin, Nino Petek, Karlo Petek, Fran Matuza, Josip Bedić, Aleksandar Fic, Nataniel Vukovac, Jona Kokotec, Ivan Žganec Car, Karlo Korotaj i Petar Furdi.
Naš članovi su napravili pravu “žetvu” medalja te su sa 94 medalje najuspješniji klub ovog natjecanja. Osvojena je 41 zlatna, 23 srebrne i 30 brončanih medalja.


Kod juniorki do medalja je doplivala naša reprezentativka  Hana Ivanković.
U kategoriji ml juniorki i mlađih juniora najviše su se istaknuli Leona Juriša, Ana Pitner, Anja Mirliović, Rina Rogina, Filip Kukec i Mihael Kolarek.
U kategoriji kadetkinja i kadeta najbolji su bili Teodora Liber Kos, Jana Marta Horvatić, Ivan Žganec Car i Petar Furdi, dok je u konkurenciji mlađih kadeta najbolji plivač bio Karlo Petek.

Ovo natjecanje je ujedno bilo i izlučno za odlazak na ljetno Kadetsko prvenstvo Hrvatske kao i za Prvenstvo Hrvatske za dobne kategorije. Oba natjecanja će se održati u Zagrebu; Kadetsko 23/24. srpnja a PH za dobne kategorije od 28-31.07.

Zahvaljujući odličnim rezultatima, Teodora Liber Kos i Jana Marta Horvatić će nas predstavljati na Kadetskom PH,  a 10 najboljih mlađih juniora, juniora i seniora na PH za dobne kategorije. Na to natjecanje su se plasirali: Neven Lončarić, Mihael Kolarek, Filip Kukec, Hana Ivanković, Leona Juriša, Teodora Liber Kos, Ana Pitner, Rina Rogina, Maša Manojlović i Anja Mirilović.

Čestitamo svima i nestrpljivo čekamo ta dva natjecanja za završetak ove uspješne sezone!