USPJEŠAN VIKEND NA REGIONALNOM PRVENSTVU HRVATSKE ZA ČLANOVE BAROKA

Proteklog vikenda (1.-2.7.), plivačice i plivači Baroka nastupili su na Regionalnom prvenstvu Hrvatske za dobne kategorije.

U konkurenciji 340 natjecatelja iz 11 klubova, natjecala su se i 35 člana: Zara Miklaušić, Helena Fic, Rajna Vladić, Mila Mendaš, Helena Zadravec, Paloma Pajić, Elin Ivančević, Nera Cilar, Ana Pitner, Leona Juriša, Maša Manojlović, Rina Rogina, Anja Mirilović, Tia Stojaković, Ena Novoselec, Tina Rogina, Jana Bais, Eva Đurasek, Lara Đuras, Danijel Horvatić, Jakov Habunek, Matija Kocijan, Daniel Pajić, Aleksandar Fic, Nataniel Vukovac, Jan Žganec, Lovro Čalopa, Fran Težački, Jan Peremin, Karlo Petek, Mihael Kolarek, Luka Štumberger, Filip Kukec, Ivan Žganec Car i David Vizjak.

Naši članovi su napravili pravu „žetvu“ medalja te su osvojili ukupono 71 medalju – 30 zlatnih, 25 srebrnih i 16 brončanih.

Kod juniorki i juniora do medalja su doplivale Ana Pitner, Leona Juriša, Anja Mirilović, Rina Rogina, Maša Manojlović, Filip Kukec i Luka Štumberger.

U kategoriji ml. juniorki i mlađih juniora najviše su se istaknuli Lara Đuras i Mihael Kolarek.

U kategoriji kadeta najbolji plivač bio je Karlo Petek.

Kod početnika najviše su se istaknuli Elin Ivančević i Daniel Pajić, a razveselilo nas je i srebro na šatafeti 4×50 slobodno u sastavu Elin Ivančević, Helena Fic, Matija Kocijan, Daniel Pajić, te bronca na 4x 50 mješovito u istom sastavu.

Ovo natjecanje je ujedno bilo i posljednje prije odlaska na ljetno Kadetsko prvenstvo Hrvatske kao i za Prvenstvo Hrvatske za dobne kategorije. Oba natjecanja će se održati u Zagrebu – PH za dobne kategorije od 13-16.07, a Kadetsko PH od 21.7-22.7.

Čestitamo svima i nestrpljivo čekamo ta dva natjecanja za završetak ove uspješne sezone!