Odlični rezultati mladih plivača Baroka u Koprivnici i osvojene 32 medalje

U subotu je održan Plivački kup grada Koprivnice.

Plivački klub Barok predstavljalo je 39 članova, koji su u konkurenciji od 380 natjecatelja iz 13 hrvatskih plivačkih klubova ostvarili veliki uspjeh. Naši plivači osvojili su ukupno 32 medalje, od kojih je 12 zlatnih, 12 srebrnih  i 8 brončanih, te su isplivana i 132 osobna rekorda.

U A kategoriji, Tamara Flegar osvojila je zlatnu medalju u disciplini 50 prsno, te srebrne na 50 slobodno,50 leptir i 100 slobodno. U istoj kategoriji, Petra Gašparac osvojila je srebrnu medalju na 50 leđno, te brončane na 50 prsno, 50 leptir, 50 slobodno i 100 slobodno. U disciplini 50 leđno, Dora Jurak osvojila je brončanu medalju.

U kategoriji B, razveselila nas je Anamarija Zavrtnik, koja je uzela tri zlatne medalje u disciplinama 50 slobodno, 50 leptir i 100 slobodno, te je bila srebrna na 50 leđno. Nika Dobovičnik okitila se srebrom na 50 leptir, te broncama na 50 leđno i 100 slobodno.

U istoj kategoriji, kod dječaka, uspješan je bio Niko Balenta, osvojivši dvije zlatne medalje u disciplinama 50 leptir i 50 leđno. Luka Štumberger osvojio je srebrnu medalju u disciplini 50 slobodno, te brončanu na 50 leptir. Srebrom se okitio i Luka Kokotec u disciplini 50 leđno.

 

U kategoriji C, kod djevojčica, najviše medalja osvojila je Sara Marković koja je bila zlatna u disciplinama 50 slobodno, 50 leptir, 100 slobodno, te srebrna na 50 prsno. Ivona Jurković osvojila je zlatnu medalju u disciplini 50 leđno i srebrnu u disciplini 100 slobodno. U istoj kategoriji kod dječaka, odličan je bio Mihael Kolarek koji je uzeo dvije zlatne medalje u disciplinama 50 leđno i 100 slobodno, te dvije srebrne medalje u disciplinama 50 slobodno i 50 leptir.

Čestitke i ostalim našim članovima koji su sudjelovali na ovom natjecanju i isplivali svoje osobne rekorde, a to su: Katja Balažinec, Elena Balažinec , Lovro Črnila, Fran Čurdija, David Hrastovec, Hana Ivanković, Lovro Juretić, Adam Kazić, Karlo Kovač, Silvestar Krog, Filip Kukec, Karlo Lenčić, Teodora Liber Kos,Maša Manojlović,Anja Mirilović,Ana Pitner,Rina Rogina,Teo Stojaković,Davorin Suhanek, Vito Šalamon, Andro Šantek, Vedran Šavor, Greta Šimunec, Roko Škrapec ,Patricija Švetak, Petra Švetak, Ivan Turkalj i David Vizjak.