KADETSKO PRVENSTVO HRVATSKE 25m

U Zadru je 17. i 18.2. održano zimsko Prvenstvo Hrvatske u plivanju za kadete.

Prvenstvo je okupilo 280 najboljih plivača i plivačica u kadetskom uzrastu iz 40 hrvatskih plivačkih klubova.

Među najboljim kadetima u Hrvatskoj natjecali su se i plivači Baroka: Eva Đurasek, Ena Novoselec, Tina Rogina, Jan Peremin, Lovro Čalopa, Karlo Petek, Nataniel Vukovac i Aleksandar Fic.

Svi naši predstavnici poboljšali su svoja vremena, te isplivali svoje osobne rekorde.

Najuspješniji plivač Baroka bio je Karlo Petek osvojivši srebrnu medalju na 100m slobodno. Karlo je ostvario zapažene rezultate i u disciplinama 50m leptir u kojoj je zauzeo 4. mjesto, 50m slobodno s osvojenim 5. mjestom, te na 100m leptir gdje je bio 6. Isplivani rezultati u pojedinačnim utrkama bodovali su se za višeboj i prva tri mjesta nagrađivala su se peharima. Karlo je u višeboju leptir zauzeo 2. mjesto (zbroj bodova osvojenih u disciplinama 400m slobodno, 200m mješovito, 100m leptir i 50m leptir), a u višeboju slobodno 3. mjesto (zbroj bodova osvojenih u disciplinama 400m slobodno, 200m mješovito, 100m slobodno, 50m slobodno).

Muška štafeta 4×50 slobodno u sastavu Nataniel Vukovac, Aleksandar Fic, Lovro Čalopa i Karlo Petek je u izuzetno borbenoj utrci zauzela 9. mjesto u konkurenciji 21 plivačkog kluba.

Na listi uspješnosti klubova, plivači i plivačice PK Barok zauzeli su 18. mjesto.

ČESTITKE SVIM NAŠIM PLIVAČICAMA I PLIVAČIMA NA OSTVARENIM REZULTATIMA!