Dvije bronce Nike Dobovičnik

Nika Dobovicnik Stafeta 10x50k Svi Vidra

Naši plivači nastupili su u subotu 17.10. na mitingu Vidra u Zagrebu na kojem se okupilo 452 mlađih juniora, kadeta i mlađih kadeta iz 16 hrvatskih i bosanskih klubova. Na programu su bile utrke na 100m u tehnikama delfin, leđno, prsno, slobodno i mješovito. Predstavljalo nas je  27 članova. Ostvarili smo puno osobnih rekorda, a najuspješnija predstavnica bila je mlađa kadetkinja Nika Dobovičnik koja se dva puta penjala na pobjedničko postolje.

U Zagrebu su nastupili:

Mlađi juniori: Neven Lončarić, Nikola Briški, Luka Cvetko, Iva Vresk, Noa Stolnik, Doris Hudek, Patricija Lončarić, i Buga Stipan.

Kadeti:  Jakov Igrec, Lovro Ranković, Matej Čok, Fran Stolnik, Lovro Koprek, Vid Ilčić, Petra Gašparac, Lana Cvetko i Dora Jurak.

Mlađi kadeti: Luka Štumberger, Erik Hunjek, Niko Balenta, Karlo Rogina, Luka Kokotec, Dorian Klepač, Fran Čurdija, Ivan Turkalj, Nika Dobovičnik i Mila Mitrović.

Veoma smo zadovoljni  što je toliki broj naših članova nastupio na natjecanju. Uz to su svi plivači pokazali lijepi napredak isplivavši svoje osobne rekorde u 25-metarskom bazenu gotovo u svim utrkama u kojima su nastupili.

Najuspješnija natjecateljica bila je 9-godišnja Nika Dobovičnik koja je osvojila dvije bronce u E kategoriji. Treća mjesta osvojila je u trkama 100 leđno i 100 slobodno, a osim toga bila je 4. na 100 mješovito i 6. na 100 prsno.

Od ostalih plivača najbolje plasmane ostvarili su: U A kategoriji Luka Cvetko 9. na 100 slobodno. U C kategoriji Jakov Igrec 8. na 100 delfin, te Petra Gašparac 9. na 100 leđno i 10. na 100 mješovito.  U D kategoriji Matej Čok 8. na 100 slobodno. U  E  kategoriji Erik Hunjek 13. na 100 slobodno. Štafeta 10×50 slobodno bila je 10.

Sljedeći nastup nas očekuje 7.studenog na Kupu Grada Koprivnice. Nastupit će kadeti, mlađi kadeti i početnici.