DVA USPJEŠNA NASTUPA PROTEKLOG VIKENDA

Naši članovi ovaj vikend nastupili su na dva natjecanja. Karlo Rajković nastupio je na Regionalnom prvenstvu za osobe s invaliditetom na kojem je osvojio tri odličja, a senior Gregor Stadaas nastupio je na jakom međunarodnom mitingu u Rijeci na kojem je u utrci 200 delfin ostvario ulazak u finale.

REGIONALNO PRVENSTVO ZA OSOBE S INVALIDITETOM

Karlo Rajković nastupio je na Regionalnom prvenstvu za osobe s invaliditetom koje se u subotu 16.02 održalo u Zagrebu. Natjecanje je okupilo 80-ak natjecatelja, a s obzirom da je otvorenog tipa, osim hrvatskih nastupili su i klubovi iz Srbije i Slovenije. Karlo je nastupio u tri discipline: 50 slobodno, 100 delfin i 100 mješovito.  U seniorskoj kategoriji bio je najbolji na 100 delfin, drugi na 100 mješovito i treći na 50 slobodno. U svibnju će Karlo nastupiti na Prvenstvu Hrvatske za osobe s invaliditetom u Splitu.

2014-02-15 15.01.49 - Copy

 

MITING „VICTORIA PRIMORJE“

20-godišnji Gregor Stadaas koji je trenutno na studiju u Rijeci nastupio je na iznimno jakom međunarodnom mitingu „Victoria Primorje 2014“. Miting  je okupio 500 plivačica i plivača iz 49 plivačkih klubova iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Italije, Njemačke i Hrvatske, a u konkurenciji je bilo i nekoliko velikih plivačkih imena, osvajača medalja na Europskim i Svjetskim prvenstvima, Univerzijadi i Mediteranskim igrama. Stadaas je ostvario lijepi uspjeh plasmanom u finale u utrke 200 delfin u kojoj je na kraju bio 10. Nastupio je još i u trci 200 mješovito u kojoj je bio 25.

 

Sljedeći nastup naše natjecatelje očekuje već sljedećeg vikenda 22. i 23.02. kada kadeti i mlađi kadeti nastupaju na mitingu „Žabac“ u Zagrebu.