Tri medalje,dva pehara i jedna sjajna ekipa na “Sv.Patriku”

Ukupno 11 naših plivača nastupilo je u subotu i nedjelju 15. i 16. 03. na Mitingu za najmlađe- Sv. Patriku. U konkurenciji  674 natjecatelja iz 23 kluba koji su nastupili u dva dana mitinga osvojili smo ukupno tri medalje i dva pehara. Najviše se istaknula Martina Štefinec koja je pojedinačno osvojila srebro i dvije bronce, te je u ukupnom poretku plivačica bila treća za što je nagrađena peharom. Štafeta 4×50 mješovito u sastavu: Doris Hudek, Martina Štefinec, Jakov Igrec i Matej Čok  osvojila je drugo mjesto i veliki pehar natječući se u konkurenciji 15 klubova. Dobre nastupe zabilježili su i mlađi plivači koji su nastupili u nedjelju. Visokim plasmanima istaknuli su se Erik Hunjek i Nika Dobovičnik.

2014-03-15 16.17.122014-03-16 07.56.24 Continue reading

66 odličja i sjajna atmosfera na Regionalnom!

Prvo što treba izdvojiti i naglasiti je odlična atmosfera koja je obilježila ovo natjecanje na kojem je nastupilo čak 35 naših članova . Regionalno prvenstvo se održalo u od 08. do 09.03. u Sisku. U konkurenciji 13 klubova, te 384 natjecatelja osvojili smo 65 odličja što je najveći uspjeh kluba na Regionalnim prvenstvima do sada. Naši plivači su se osim dobrim rezultatima, istaknuli osvajavši medalje u svim uzrasnim kategorijama. Pojedinačno su se rezultatima i osvojenim medaljama najviše izdvojile mlađa juniorka Lana Sokač i kadetkinja Martina Štefinec. Sada je poznata i konačna brojka od 11 natjecatelja koji su uspjeli ostvariti norme i koji će predstavljati PK Barok i grad Varaždin na Prvenstvu Hrvatske koje se održava u Splitu od 27. do 30. 03.

2014-03-08 08.48.56 Continue reading

5 medalja na Žapcu

Ukupno 15 naših članova nastupilo je na jakom mitingu za kadete i mlađe kadete „Žabac“ u Zagrebu. Osvojili smo ukupno 5 medalja. Najuspješnija je bila Martina Štefinec koja je osvojila srebro i dvije bronce, dok su po jednu broncu osvojili Jakov Igrec i Ivan Vitković. Norme za prvenstvo Hrvatske osim Martine Štefinec, isplivali su Luka Cveko i Jan Ožeg.

Svi

Continue reading

4 medalje na mitingu “Medo”

Devetero naših plivača nastupilo je u Zagrebu na plivačkom mitingu „Medo“  s kojeg smo se vratili s 4 medalje. Miting je okupio 355 najboljih hrvatskih kadeta i mlađih kadeta. Kadetkinja Martina Štefinec tri puta je bila na postolju osvojivši  zlatnu, srebrenu i brončanu medalju, dok je mlađi kadet Dominik Kelemen osvojio srebro. Continue reading