Uspješan vikend za PK Barok u Rijeci!

Ovog vikenda, na Grand Prix mitingu „Victoria“ u Rijeci, nastupilo je više od 700 natjecatelja iz 6 zemalja: Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Italije, Ukrajine i Austrije.

Svoj udio u ovom velikom natjecanju dali su i članovi Baroka: Mihael Kolarek, Filip Kukec, Nino Petek, Ivan Žganec Car, Hana Ivanković, Leona Juriša, Ana Pitner, Rina Rogina, Anja Mirilović, Jana Marta Horvatić, Lara Đuras, Nera Cilar, Teodora Liber Kos i Maša Manojlović. U jutarnjem programu plivale su se kvalifikacije dok su se u popodnevnom programu plivala finala.

Naši plivači izborili su hvale vrijednih 9 finala i osvojili ukupno 6 medalja, a najuspješniji su bili Hana Ivanković sa 3 osvojene medalje u izuzetno jakoj konkurenciji. Hana je bila najbrža na 400m mješovito u kategoriji juniorki. Na dvostruko kraćoj dionici – 200m mješovito osvojila je 2. mjesto u kategoriji juniorki dok je u seniorkama zauzela 3. mjesto. Mihael Kolarek razveselio nas je sa 3 osvojene medalje. Mihael je bio najbrži na 100m leptir u kategoriji ml. juniora, na 200m leptir osvojio je 2. mjesto dok je na 1500m slobodno osvojio 3. mjesto u kategoriji ml. juniora.


Finala su još izborili:
Filip Kukec: B finale na 200m slobodno
Teodora Liber Kos: C finale na 100m leptir
Lara Đuras: C finale na 200m prsno