13 natjecatelja nastupilo u Sisku

U subotu 21.06. u Sisku je održano 7. i 8. kolo Lige regije 4., koje je ujedno bilo i Regionalno prvenstvo za početnike. Nastupilo je 204 natjecatelja iz 9 klubova koji su se natjecali u ukupno 15 pojedinačnih disciplina. Početnici su se natjecali u disciplinama: 50 delfin, 50 leđno, 50 prsno, 50 slobodno, i 200 mješovito.

Naš klub predstavljalo je ukupno 13 natjecatelja.

Od početnika nastupili su: Erik Hunjek, Luka Kokotec, Lujo Vincek i Leona Juriša koja je bila najmlađa sudionica natjecanja. Početnici su imali dobre nastupe, većina je popravila svoje osobne rekorde i ostvarila visoke plasmane. Nisu se penjali na postolja, čemu u prilog ide i činjenica da su svi plivali u kategoriji sa godinu ili dvije starijim plivačima što je u njihovoj dobi izuzetno puno.

Od natjecatelja starijih dobnih kategorija nastupili su: Luka Cvetko, Ivan Vitković, Jakov Igrec, Matej Čok, Tihana Gazdek, Klara Vresk, Vlatka Gašparac, Lea Ćelić i Rada Topolnjak. Njima je ovo natjecanje poslužilo kao provjera forme pred nadolazeće Regionalno prvenstvo. Svi su ostvarili zadovoljavajuće rezultate, a svakako vrijedi istaknuti da je Tihana Gazdek isplivala 3 norme za nastup na Prvenstvu Hrvatske i to u disciplinama 50, 100 i 200 prsno. Vrlo blizu normi bili su Luka Cvetko i Lea Ćelić.

Galeriju slika pogledajte ovdje.

Sljedeći nastup naše plivače očekuje na Regionalnom prvenstvu u Sisku 05. i 06. srpnja. Svi oni koji otplivaju norme nastupit će od 24. do 27. srpnja na Prvenstvu Hrvatske u Zagrebu koje će biti posljednje ovosezonsko natjecanje prije ljetne pauze.