13 finala i 4 medalje na „Zlatnom medvjedu“

Ovog vikenda,  u Zagrebu je održan 35. međunarodni miting „Zlatni medvjed“  na kojem je sudjelovalo oko 400 natjecatelja iz 42 kluba; iz Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Poljske, Austrije, Slovačke, Kolumbije., te Sejšelskih otoka. Za naš klub nastupili su: Luka Cvetko, Marko Petar Vucelić, Neven Lončarić, Luka Kokotec, Niko Balenta, Filip Kukec, Mario Vlahinja, Martina Štefinec, Hana Ivanković, Leona Juriša, Nika Dobovičnik, Petra Gašparac, Maša Manojlović, Rina Rogina, Anja Mirilović, Anamaria Cmrečak, Noa Stolnik i Patricija Lončarić.
Naše plivačice i plivači bili su itekako uspješni, te su u izuzetno jakoj konkurenciji doplivali do 13 finala i osvojili 4 medalje.
Luka Cvetko  je „dohvatio“četiri A finala u disciplinama 100 m leptir, 100 m leđno, 100 m slobodno, 50 m slobodno. U „svojoj“ disciplini – 50 m slobodno, u kategoriji seniora, osvojio je 3.mjesto.
Martina Štefinec je nastupila u dva A finala; na 50 i 200 m prsno.  Ovog puta do medalje je došla na 200m prsno i u kategoriji seniorki osvojila 3.mjesto.
Hana Ivanković je plivala u B finalu na 100 m prsno i A finalu na 200 m leđno gdje nas je razveselila s odličnim nastupom i osvojenim 1. mjestom u kategoriji juniorki.
Naš drugi senior, Marko Petar Vucelić plivao je u A finalu utrke na 400 m mješovito i doplivao do 3.mjesta.
Mlađa juniorka, Nika Dobovičnik, bila je brza u disciplinama 50 i 200 m leđno te je izborila dva B finala. 200 leđno  je sjajno otplivala i Rina Rogina i „ušla“ u B finale. Sve pohvale idu i mlađem junioru – Niki Balenti koji je ostvario A finale u disciplini 200 m leptir.

Čestitke svim plivačima i plivačicama na odličnim rezultatima!!